în PUNGUȚĂ

Aici, în PUNGUȚĂ, vei găsi recomandările mele pentru a te ajuta să dezvolți dragostea de carte, de poveste a celui mic. Nu voi recomanda nimic din ce nu am testat mai întâi în munca mea cu copiii. Unele sunt creații proprii, inspirate chiar din interacțiunea cu cei mici.

 

Povești ca să crești

este o carte ghid despre folosirea poveștilor în predare. E concepută pe programa clasei pregătitoare, dar poate fi ușor adaptată și clasei întâi, a doua…. ba chiar  grădiniței. Poveștile recomandate de noi au fost deja povestite copiilor de grupă mică până la clasa a doua, iar activitățile au fost alese sau adaptate caracteristicilor fiecărei grupe de vârstă.

Dacă ești părinte, acest ghid este și pentru tine. Folosește-l ca inspirație în alegerea poveștilor și în aprofundarea mesajului acestora. Îmbogățește timpul împreună în lumea poveștilor prin activități creative, vesele, colorate.

Partea teoretică este scurtă, succintă și, sperăm noi (Ina și Simona), clară, iar mai apoi urmează exemple concrete de activități sugerate pentru diverse teme (prietenie, curaj, încredere în sine). Partea a doua a cărții cuprinde anexele, ilustrațiile acestor activități realizate de noi și fișe pe care le puteți tipări și folosi.

Pentru a primi cartea pune o comandă la inabulzan@gmail.com specificând numărul de exemplare dorite, adresa de livrare/facturare, serie și număr CI, nume și prenume. Plata este ramburs, iar transportul poate fi prin Poșta română sau curier.

17821487_10212579202343589_1627170164_n

 

 

Reclame

3 gânduri despre ”în PUNGUȚĂ

  1. Diana zice:

    Ce frumoase sunt! Pacat ca am comandat deja cadourile pentru Craciun! La Jucarii Educationale, nu am mai vazut cuburile, dar cu urmatoarea ocazie revin cu o comanda la dvs.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s