GALERIE

Vă invit cu mic cu mare în cămara mea de povești!!! Sunt atât de bogată, de colorată și de bucuroasă!  Nu știu dacă mă încântă culorile, migala și inventivitatea cu care e lucrat fiecare borcan, ori mai degrabă zâmbetele micilor gospodari.

Eu am văzut o mare parte din borcănelele de mai jos pe viu, LIVE cum se zice la modă, și vă asigur că fotografiile nu le fac dreptate. Sunt MUUUUUUUULT mai frumoase în realitate, iar când adaugi și vocea copilului povestind cum a lucrat, cine l-a ajutat, de ce a ales să picteze, lipească sau să împodobească borcanul e de-a dreptul magic. Poveștile alese sunt atât de variate: Apolodor, Motanul încălțat, Peștișorul de aur, Muzicanții din Bremen, Pandora, Elmer, clasicele Punguța cu doi bani, Scufița roșie, Albă ca zăpada etc și altele noi pe care, acum, sunt și eu foarte curioasă să le citesc: Visul Licuriciului, Șoricelul zburător, …. și altele. M-am îmbogățit deci și așa, cu noi povești pe care să le descopăr.

Mai aștept câteva fotografii (am văzut borcanul, dar nu am fotografia), însă până atunci iată o imagine a rafturilor mele virtuale cu  povești și zâmbete!!

PROBLEMA MARE este că nu pot alege! Nici eu nici celelalte doamne implicate în proiect. TOATE, absolut TOATE sunt frumoase, căci au o bucățică din inimioara care s-a muncit acolo, așadar alegerea este aproape imposibilă. Dacă vă foarte place vreunul ne-ar ajuta să știm :).

Mai câteva ore de CONCURS, dar vreau să spun un BRAVO din toată inima tuturor participanților!

 

 

 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

 

Cu mii și mii de scuze copiilor! Iertați-mă că nu am reușit să postez individual fiecare poveste gătită!

Mi-aș fi dorit să puteți toți vedea minunățiile, momentele haioase de creație, timpul părinte-copil, etc. Povești despre povești!

Pentru că timpul e atât de scurt și poveștile gătite încă mai vin am decis să creez aici un album cu toți copiii cititori/povestitori. Am ales pentru fiecare copil o imagine, deși nu e corect, căci unele din fotografiile din procesul de gătit sunt absolut minunate sau uneori copilul e fie cu carte fie cu farfuria – mi-aș fi dorit să fie cu ambele deodată. Eu știu fiecare ce a gătit, am văzut cât ce mult a participat părintele și cât copilul, ce poveste a ales, ce veselie a fost…. așadar mi se pare nedrept acest album. Dar vreau ca fiecare copil să fie văzut și aplaudat la scenă deschisă. Merită! Aplauze și pentru părinții care și-au făcut timp (ba chiar au creat filmulețe etc), care au fost extrem de creativi și haioși (unii dintre ei s-au și costumat), care au arătat astfel drag de copil, drag de carte, drag de poveste. Mă înclin!

aplauze

Așadar iată-i:

 

 

Reclame