Publicat în club de povești

de ZIUA MAMEI

La mulți ani , mama!

La mulți ani, femeie!

Ești mămică ( biologică sau adoptivă, tânără sau nu tocmai, cu unul sau mai mulți copii) deci să ne trăiești !

Din partea mea, un cadou . . .  de poveste,  dublu  🙂 :

O binecuvântare de sus, o poveste ce trebuie explorată(cândva, dar nu azi), o poveste despre un alt fel de a deveni mamă, dar o poveste la fel de plină de dragoste maternă:

20160308_094326-1

20160308_094454-1

Dorința de a fi mamă, minunea ce cade din cer, buzunarul gata pregătit pentru această minune, dragostea de mamă …. imagini ce vorbesc de la sine, încadrate de un text simplu, direct, profund.

Ghici cât de mult de iubesc e întrebarea ce provoacă un exercițiu minunat de atașament părinte/copil. De ce să nu îl faci și tu cu minunea ta? Oare cât de mult o pot eu iubi pe mama, care, nu se sștie cum și de ce, MEREU mă iubește mai mult. O competiție drăgălașă a sentimentelor.

Autor:

Bună. Mă bucur că ai decis să te opreşti puţin aici. Sunt Ina. Nu îmi place să vorbesc despre mine, dar îmi place să citesc şi să povestesc. Printre toate cele de pe acest blog vei „citi” şi povestea mea. Iubesc poveştile, aşa că haide să citim, să ascultăm, să simţim împreună poveşti. "I have always imagined that paradise will be a kind of library." — Jorge Luis Borges "To learn to read is to light a fire; every syllable that is spelled out is a spark." — Victor Hugo, Les Miserables

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s