Publicat în prin librării, recomandări, storytelling

înscriere CONCURS Incredibilii mâncători de povesti

IMPORTANT

Desfășurare CONCURS Incredibilii mâncători de povești:

  1. cadrul didactic completează si păstrează lista copiilor înscriși.
  2. deasemenea, la cadrul didactic va rămâne și acordul părinților. Vă oferim un model de fișă înscrire/acordul părintelui pe care o puteți folosi. DAR nu este obligatorie. Puteti folosi orice altă variantă de formulare. Am cerut acordul mai ales copiilor care se inscriu individual, nu prin cadrul didactic. 
  3. Testarea: la finalul perioadei de citire, adică la finalul lunii ianuarie, vom trimite cadrului didactic întrebările test, iar rezultatele/fișele completate de copii le vom culege noi de la învățător/învățătoare.
  4. după verificarea acestor răspunsuri, vom anunța câștigătorii: pe blogul https://pungutacupovesti.wordpress.com/,  pe pagina https://www.facebook.com/BastionulArtLitTim a  Asociatiei Bastionul, prin email tuturor cadrelor didactice ce au înscris copii.
  5. aplicarea testelor, am convenit  să fie făcută in clasa, de învățător/învățătoare, pentru a fi mai puțin stresant pentru copii, mai ușor de gestionat.
  6. la ceremonia de premiere, care va fi anunțată din timp, dar se preconizează a fi undeva în luna februarie, vor fi invitati  atât părinții câștigătorilor, cât și(sau mai ales) cadrul didactic (care a contribuit enorm la desfășurare prin toată implicarea).
  7. câștigătorii sunt copii care dovedesc că au citit, prin (*) răspunsuri corecte la întrebările puse de noi, prin (**) prezentarea cu metoda STEA a poveștii preferate și … dacă vor fi mai multi de 5(așa cum sperăm!!!) prin(***) tragere la sorti.
  8. pentru copii care se înscriu individual: trimite un email cu datele tale – nume, prenume, clasa, școală – la una din adresele de email menționate mai  jos. Vei primi un fommular pentru acordul părintelui tău. Imediat ce trimiți acel fomular completat(adresele de email sunt mai jos), vei primi un email de confirmare a înscrierii tale în CONCURS.

Pentru ÎNSCRIERE cadrul didactic trebuie să trimită  un email cu:

nume și prenume cadru didactic,

clasa,

scoala,

numărul de copii înscriși și

date de contact (ale cadrului didactic: tel, email) 

la una din adresele:

inabulzan@gmail.com

Asociatia.bastionulartlittim@gmail.com

Veți primi un email de confirmare a înscrierii clasei/grupului dumneavostră de copii în CONCURS. Iar ulterior orice informație nouă o vă va fi semnalată prin adresa de email precizată.

Autor:

Bună. Mă bucur că ai decis să te opreşti puţin aici. Sunt Ina. Nu îmi place să vorbesc despre mine, dar îmi place să citesc şi să povestesc. Printre toate cele de pe acest blog vei „citi” şi povestea mea. Iubesc poveştile, aşa că haide să citim, să ascultăm, să simţim împreună poveşti. "I have always imagined that paradise will be a kind of library." — Jorge Luis Borges "To learn to read is to light a fire; every syllable that is spelled out is a spark." — Victor Hugo, Les Miserables

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s