Publicat în poveşti de suflet, storytelling

Cine sunt – exercițiu creativ, amuzant, descriptiv

Imaginea de mai jos ne-a plăcut enorm.

2885557f30b5cc9de706d0129906b1d8

 

Ni s-a părut extrem de creativă, așa că am inventat o modalitate (tot creativă, vrem noi să credem) de a ne prezenta. Evident folosind cuvintele, că doar suntem deja în clasa a treia sau a patra.

Deci, iată-ne conturându-ne portretele din cuvinte, literalmente:

20141031_194727

E o mare îndrăzneală să vorbești despre tine. Te deschizi spunând ce îți place, ce nu îți place, descriindu-te fizic(am ochii căprui, cred că sunt drăguț, dar nu sunt sigur, etc) sau mai…. adânc (sunt răutăcioasă, sunt o persoană selectivă, sunt ambițios etc). Dar spațiul unui grup care nu judecă, care a încercat să ghicească cine e în spatele acestor cuvinte a oferit libertatea necesară. Pentru mulți dintre ei a fost un prim exercițiu de autodefinire. A fost greu pentru unii( nu știu ce să scriu, cât să scriu, oare ce îmi place?), atent pentru alții(ce anume să scriu ca să nu scriu prea mult), eliberator pentru câțiva ( să recunoști că ești răutăcios sau nu foarte harnic ori că nu prea ai prieteni – cere multă sinceritate și mult curaj).

Latura creativă s-a văzut în designul prezentării (colorit, amplasarea cuvintelor), dar și în exprimare: versuri, ghicitoare, cuvinte atent alese.

 

A fost o experiență deosebită și pentru mine.

Autor:

Bună. Mă bucur că ai decis să te opreşti puţin aici. Sunt Ina. Nu îmi place să vorbesc despre mine, dar îmi place să citesc şi să povestesc. Printre toate cele de pe acest blog vei „citi” şi povestea mea. Iubesc poveştile, aşa că haide să citim, să ascultăm, să simţim împreună poveşti. "I have always imagined that paradise will be a kind of library." — Jorge Luis Borges "To learn to read is to light a fire; every syllable that is spelled out is a spark." — Victor Hugo, Les Miserables

2 gânduri despre „Cine sunt – exercițiu creativ, amuzant, descriptiv

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s